voorpagina1.jpg

WONING - NEDERWEERT

2018

OVER HET PROJECT...

Deze in Nederweert gelegen woning was volgens de opdrachtgever toe aan een frisse, nieuwe uitstraling. Door middel van een nieuw interieur hoopte de opdrachtgever de rust, warme en gezelligheid te vinden voor wanneer men thuis komt na een lange dag werken. Het lekker gezamenlijk met de hele familie op de bank kunnen ploffen of je helemaal kunnen verliezen in een goed boek in een ruimte warm en prettig voelt is wat deze opdrachtgever  omschrijft als "thuis". Samen met de opdrachtgever zijn we op zoek gegaan naar de indeling, sfeer en uitstraling die past bij dit gevoel.

grootste2.jpg
klein.jpg
klein4.jpg
klein2.jpg
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
_MG_2290-HDR-bewerkt.jpg
klein1.jpg
middel6.jpg